Drama sutelor de victime ale vaccinarii obligatorii din sectorul public britanic

Sute de lucratori din sectorul public care susţin ca vieţile lor au fost distruse de catre vaccinuri, spun ca Guvernul i-a abandonat.

   In jur de 200 de doctori, asistente, pompieri, ofiţeri de inchisoare, ofiţeri de poliţie, oameni de ştiinţa medico-legali şi gunoieri spun ca au capatat grave probleme de sanatate fizica şi psihica in ultimii 10 ani, dupa injecţii considerate esentiale pentru activitatea lor. Toti au renunţat la locurile lor de munca, iar unii dintre ei sunt acum cu handicap 60%.

   Noaptea trecuta  s-a aflat ca ei vor fi sariti de la plata, starnind furia militantilor. Mai mult de 150 de parlamentari si-au acordat sprijinul pentru obtinerea unor conditii mai bune pentru victime.

Olivia Price, membra a  Grupului de Sprijin pentru victimele vaccinelor, a declarat: „Aceste persoane si-au dat viaţa pentru a servi altor oameni si asta este modul in care sunt rasplatiti. Ei s-au pierdut locurile de munca şi sunt o povara pentru familiile lor. Este foarte degradant.”

   Angajatii din prima linie din domeniul sanataţii asistenţii sociali, ofiţerii de inchisoare şi gunoierii trebuie sa fie vaccinaţi impotriva hepatitei B, ca o condiţie de angajare a acestora.
   Aceasta este pentru a-i proteja impotriva contractarii unor boli posibil letale de la sângele infectat, prin leziuni provocate de ace sau atacuri fizice.
   Deşi legal nu sunt obligati sa se vaccineze, fara vaccin nu li se permite sa lucreze.
Experţii cred ca injecţiile au cauzat problemele de sanatate, care includ oboseala cronica, dureri musculare, stare de slabiciune şi probleme cognitive, pentru ca bolile s-au dezvoltat la scurt timp dupa vaccinare. Unul din cazuri este al lui Steve Robinson, 43 de ani, tata a trei copii, anterior cu o stare a sanatatii foarte buna, a fost vaccinat in urma cu şase ani impotriva hepatitei A, B,  a poliomielitei, tetanosului si a difteriei, pentru a-si exercita functia de specialist medico-legal.
   Doua zile mai târziu, s-a imbolnavit avand slabiciune musculara şi oboseala cronica. Domnul Robinson, din Morpeth, Northumberland, este in prezent handicapat 60%, lucru pe care un tribunal pentru accidente industriale il pune pe seama vaccinarilor.

Sursa: Express.co.uk

Lasă un răspuns

Previous post Se pregătește vaccinarea întregii populații în SUA. Primul val: copii
Next post NOVARTIS: Va mai fi o PANDEMIE, iar statele ce renunță acum la achiziționarea vaccinului anti gripa porcină, vor fi ultimele servite cu viitoarele vaccinuri