Marcel Ciolacu, îl acuză pe Florin Cîțu că a refuzat scăderea TVA-ului, dar „a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”: „Totul pentru Congrese, nimic pentru români”!

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres. Coaliția a amânat la nesfârșit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA”, afirmă Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

El acuză Guvernul că nu a făcut nimic pentru a proteja populația.

„Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluții pentru a proteja populația!

PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu”, conchide liderul social-democrat.

Lasă un răspuns

Previous post Benzina cu plumb, eliminată oficial la nivel global
Next post Amenzi de 5% din cifra de afaceri pentru umflarea facturilor la energie