Remus Radoi, singurul jurnalist român care a arătat și poziția Rusiei în războiul ruso-ucrainean

În cadrul emisiunii România Unită a postului de televiziune News România moderată de jurnalistul Remus Rădoi, a avut loc un interviu cu ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin.

News România a fost singura televiziune, până în momentul de față,care a prezentat și poziția Federației Ruse în contextul războiului ruso-ucrainean.

Alături de jurnaliștii News România, Remus Rădoi și Adriana Bahmuțeanu, au mai fost prezenți Ciprian Purice și jurnalistul de la România Liberă, Marius Ghilezan.

Provocat la discuții, Ambasadorul Rusiei a făcut dezvăluiri incredibile cu privire la situația din Ucraina, la modul în care s-au desfășurat evenimentele și a prezentat imagini terifiante cu crimele comise în rândul civililor din provinciile Donețk și Luhansk  de grupări paramilitare fasciste și xenofobe ce se afă pe teritoriul Ucrainei, conform spuselor oficialului.

Se pare că aceste atacuri au fost comise chiar înainte de izbugnirea conflictului, conflict izbugnit după spusele ambasadorului , tocmai din aceste cauze determinând Federația Rusă să înceapă această operațiune în Ucraina, spunând că acele evenimente în care au pierit mii de oameni printre care mulți copii, au fost un genocid așa cum l-a caracterizat și președintele Putin.

De asemenea ambasadorul Valeri Kuzmin a precizat că inclusiv cancelarul German a fost de acord cu afirmația lui Vladimir Putin.

Ambasadorul a mai precizat faptul că cele două provincii( Donețk și Luhansk)  au fost cedate de Rusia la formarea statului ucrainean și că acolo este un teritoriu rusesc, unde trăiesc cetățeni ruși care însă nu sunt lăsați să vorbească limba rusă.

Tot în timpul interviului, Valeri Kuzmin a precizat că forțele ruse prezente în Ucraina nu au atacat civili sau clădiri în care se aflau civili, catalogând aceste informații drept o manipulare. 

De asemenea acesta a mai precizat că civilii sunt folosiți drept scut de armata Ucrainei și că atacurile asupra civililor au venit tocmai de la armata ucraineană.

Pentru a viziona în integralitate interviul ambasadorului Valery Kuzmin, accesați pagina de Facebook News România, sau link-ul de mai jos:

https://fb.watch/bUfW5rDxcq/

Lasă un răspuns

Previous post O nouă autostradă în România
Next post Nicolae Ciucă consideră că romii din România au adus valoare culturală și economică în mediile în care au trăit