Previziuni terifiante ale elitei tehnologice

Canalul InfoWars de pe Brighteon.com a postat un videoclip pe 15 iunie în care elitele științifice și tehnologice au plănuit o preluare ostilă a minții, trupului și sufletului tuturor .

„Ați fost avertizat”, se spunea subtitrarea programului.

Videoclipul a inclus o declarație aparent apocaliptică a lui Dwight D. Eisenhower , un ofițer militar și om de stat care a servit ca al 34-lea președinte al Statelor Unite, în timpul discursului său de rămas bun din 1961.

„În consiliile de guvernare, trebuie să ne ferim de dobândirea unei influențe nejustificate , căutată sau necăutătă, de către complexul militar-industrial. De asemenea, trebuie să fim atenți la pericolul egal și opus ca politica publică să devină ea însăși căpitanul unei elite științifice, tehnologice”, a profețit președintele de atunci.

În mod similar, în timpul audierii de confirmare a judecătorului șef de atunci John Roberts din 11 septembrie 2005, însuși senatorul de atunci Joe Biden a declarat că SUA se vor confrunta cu  decizii la fel de importante în secolul 21 .

„Poate fi implantată o etichetă microscopică în corpul unei persoane pentru a urmări fiecare mișcare a acestuia? Există o discuție reală despre asta. Vei decide asupra asta, ține cont de cuvintele mele, înainte ca mandatul tău să se încheie. Pot fi folosite scanările creierului pentru a determina dacă o persoană este înclinată către criminalitate sau comportament violent. Veți decide în privința asta”, a spus el.

Acest lucru a fost susținut în continuare de Yuval Noah Harari, un autor cunoscut și consilier de top al Forumului Economic Mondial (WEF), într-un videoclip interzis pe care canalul l-a putut colecta.

„Dacă aveți suficiente date despre o persoană, în special date biometrice, și dacă aveți suficientă putere de calcul, puteți înțelege acea persoană mai bine decât se înțelege persoana pe sine. Și apoi poți să controlezi această persoană, să o manipulezi și să iei decizii pentru ea ”, a spus el.

Harari a spus că oamenii vor face literalmente parte dintr-o rețea. „Toate corpurile, toate creierele vor fi conectate împreună la o rețea. Nu vei putea supraviețui dacă ești deconectat de la net”, a adăugat el.

În cadrul reuniunii anuale WEF organizată recent la Davos, diverse personalități și „experți” au vorbit despre posibila preluare. Ei au spus că oamenii ar trebui să accepte că va exista ceva durere în acest proces și că instrumentele de urmărire a amprentei de carbon individuale vor fi construite direct în corpurile oamenilor.

„Cred că va trebui să ne gândim la o recalibrare a unei game întregi de drepturi ale omului care se desfășoară online”, a declarat Julie Inman Grant, comisarul australian eSafety, în timpul întâlnirii WEF.

Unul dintre comentatorii canalului a descris ceea ce se întâmplă ca fiind „o preluare corporativă ostilă a corpului tău și o dictatură de cenzură a supravegherii digitale”. (Legat:  ICANN dorește ca organizațiile globale să aibă imunitate atunci când cenzurează și închid site-uri web .)

Preluarea AI le permite globaliştilor să se joace cu Dumnezeu

În altă parte a emisiunii, un narator a spus că acum că a fost găsit codul vieții, nu va dura mult până când „experții” vor începe să joace Dumnezeu.

„Noile puteri pe care le dobândim acum, în special puterile biotehnologiei și inteligenței artificiale [AI], ne vor transforma într-adevăr în zei”, a spus el.

Daniel Kahneman, un psiholog și economist israeliano-american remarcat pentru munca sa în psihologia judecății și a procesului decizional și laureat al Premiului Nobel pentru Științe Economice, a spus că, AI preluând multe dintre activitățile necalificate și, posibil, unele dintre cele calificate. , societatea nu va avea mare folos pentru oamenii preluați.

Având în vedere toate evoluțiile tehnologice, Harari a spus că ar putea fi fezabil, chiar ușor, să sprijini oamenii chiar dacă nu lucrează și să le ofere un venit de bază universal, suficientă hrană, suficiente medicamente și așa mai departe. Marea întrebare, a spus el, este ce vor face toată ziua?

„Și unul dintre răspunsuri este că vor juca doar jocuri pe calculator toată ziua, jocuri în realitate virtuală. Ei vor petrece din ce în ce mai mult timp jucând jocuri de realitate virtuală, care le vor oferi mult mai multă emoție și implicare emoțională decât orice în lumea reală din afară”, a spus Harari.

Aflați mai multe despre planurile sinistre ale elitelor globaliste la Globalism.news .

Urmărește această compilație video cu previziuni terifiante de la elita tehnologică .

Lasă un răspuns

Previous post Australienilor li se cere să renunțe la electricitate două ore pe zi, pentru a evita o criză energetică
Next post Flavia, o tânără de 17 ani din Alba Iulia a murit subit la o sală de fitness