Președintele MRS la capela Reginei Maria: „România Suverană îi mulțumește, 1 Decembrie 1918 nu ar fi existat fără ea”

Președintele Mișcarea România Suverană (MRS), Carmen Dan,a fost prezentă astăzi, 1 Decembrie împreună cu o delegație a MRS la capela unde se odihnește Regina Maria a României depunând o coroană de flori.

Pe lângă depunerea coroanei de flori, Carmen Dan a ținut să transmită și un mesaj:

Cu plecăciune, la INIMA României!

Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca NAȚIUNE, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României, artizană a Marii Uniri. Împreună cu o delegație a MRS, mi-am îndeplinit astăzi o promisiune făcută mie însămi. Am depus o coroană de flori la capela unde s-a odihnit INIMA Reginei Maria. Încă se simt bătăile ei. Acolo, pe malul mării…

Am trăit un moment cu o încărcătură emoțională imposibil de descris în cuvinte. 1 DECEMBRIE 1918 nu ar fi existat fără ea! Iar astăzi, ROMÂNIA SUVERANĂ îi mulțumește! Testamentul său ar trebui să reprezinte pentru fiecare român o motivație pentru a iubi și a apăra PATRIA NOASTRĂ, ROMÂNIA!

“Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.”

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA🇷🇴!

Lasă un răspuns

Previous post Ministerul Finanțelor vrea să angajeze în total 100 de persoane pentru monitorizarea execuţiei bugetare